Naar overzicht diensten

Tuinonderhoud

Omschrijving

U houdt van uw tuin, maar soms ontbreekt het aan een stuk tijd of kennis om deze optimaal te onderhouden. Wijnand Smit Tuinen neemt deze verzorging graag over. We hebben ons tuinonderhoud opgesplitst in verschillende mogelijkheden. Zo kiest u altijd het pakket dat het beste past bij uw leefstijl.

 • Samenwerken
  Kiest u voor samenwerken, dan verzorgen wij twee keer per jaar -samen met u- de onderhoudsronde. Ons professionele gereedschap staat ter plaatse voor u klaar voor gebruik. Uiteraard werken wij mee en delen we onze kennis in de vorm van praktische tips en adviezen. Zo houdt u zelf het volledige overzicht over uw eigen tuin en helpen wij een handje mee in de uitvoering.

 

 • Op afroep
  Ziet u ook liever meer uren in een dag? Geen zorgen. Wij helpen u graag met last-minute tuinklussen. U geeft de gewenste werkzaamheden aan ons door en binnen een paar dagen voeren wij deze voor u uit. Zo houdt u tijd vrij voor andere belangrijke zaken.

 

 • Basisonderhoud
  Met ons basisonderhoud verkeert uw tuin altijd in topconditie. Twee keer per jaar nemen wij contact met u op om een afspraak in te plannen voor het halfjaarlijks (groot)onderhoud. We bespreken samen met u de gewenste werkzaamheden en voeren deze uit.

 

 • Basis Plus
  Het Basis Pluspakket is gelijk aan het basisonderhoud. In plaats van twee keer per jaar wordt het onderhoud echter 4 keer per jaar uitgevoerd. Zo geeft u uw tuin elk seizoen een nieuwe impuls.

 

 • Intensief
  Wij verzorgen elke maand het onderhoud van uw tuin, indien gewenst op een vooraf afgesproken dag. Dankzij deze regelmaat wordt uw tuin altijd goed ‘gescand’ en houden wij uw tuin hierdoor continu in topvorm.

 

 • Exclusief
  Met het Exclusief-pakket laat u het volledige onderhoud van uw tuin aan ons over. Het enige dat u zelf doet is genieten. Elke week komen we bij u langs en voeren alle werkzaamheden uit die nodig zijn om uw tuin gezond en wel te laten schitteren. Heeft u speciale wensen? Dan voeren we deze in de volgende verzorgingsronde gelijk uit.