Diensten

Tuinaanleg

Bij tuinaanleg komt een ontwerp zichtbaar tot leven. Of het nu uw eigen ontwerp, een visie van Smit Tuinen of een aanpassing van de huidige situatie betreft, wij maken de tuin -indien mogelijk- in één keer af.

Lees verder

Verlichting

Met licht in uw tuin zit u op zwoele zomeravonden heerlijk comfortabel buiten. Verlichting geeft een veilig gevoel en vergroot daarnaast optisch het bewoonbare oppervlakte binnenshuis.

Lees verder

Tuinhuis

Bij een tuinhuis denkt u aan een traditioneel huisje of een blokhut. Het zijn ideale ruimtes om tuinspullen en gereedschap in op te bergen of fietsen of motoren in te stallen.

Lees verder

Beregening

Af en toe moeten we de seizoenen een handje helpen. Voor beregening van uw tuin bent u bij Smit Tuinen aan het juiste adres. Samen zorgen we ervoor dat uw tuin op het juiste moment en op de juiste plaats voldoende water krijgt.

Lees verder

Vijver

Helder water en de frisse beplanting van een vijver zorgen voor een plezierig en afwisselend element in uw tuin. Smit Tuinen kan in principe in elke tuin een vijver aanleggen.

Lees verder

Vlonders

Bent u op zoek naar een echte blikvanger in uw tuin? Dan is een vlonder misschien een origineel idee. Met haar natuurlijke uitstraling biedt een vlonder een mooi alternatief voor bestrating.

Lees verder

Erfafscheiding

Heeft u buren? Dan is het soms prettig of noodzakelijk om een erfascheiding te plaatsen. Veelvoorkomende afscheidingen zijn hagen, heggen, schuttingen en hekwerken. Bij Smit Tuinen is elke vorm van erfafscheiding leverbaar.

Lees verder

Gazon

Lekker zonnen of een balletje overgooien op het gras? Bij Smit Tuinen kunt u terecht voor het ontwerp en de aanleg van een duurzaam gazon.

Lees verder

Grondverbetering

Een goede bodemgesteldheid is erg belangrijk voor het leven in uw tuin (zie Beplanting). Bij ons grondverbeteringspakket kijken we naar de samenstelling van de grond, de bodemdichtheid, zogenaamde ‘storende lagen’ en hoe het is gesteld met het bodemleven.

Lees verder

© 2019 WijnandSmitTuinen.nl Webdesign door Chantal Nijhof Studio